Yazın Boks Dersi Almaya Başlamak İçin 3 Neden

Yeni yılda boks dersi alarak daha kuvvetli, daha kararlı ve daha çevik olmaya ne dersiniz?

Boks dersleri alarak iyi bir sporcu olmak istemez misiniz?

Geçtiğimiz yılın yorgunluğunu ve hımbıllığını bir kenara atmak, toplantılarınızda öz güveninizle iş arkadaşlarınızı ve müşterilerinizi şaşırtmak, yaza zinde ve formada girmek, televizyon başında saatlerce harcamak yerine sağlığınız ve mutluluğunuz için doğru şeyler yapmak sizin elinizde! 2018’de boks dersleri almaya başlamak için aklınızda bulundurmanız gereken 3 neden:

Düzenli Bir Hayat

İyi bir sporcu, beslenmesine dikkat eden, alkol ve sigara kullanmayan, gece hayatından uzak duran, zinde ve fit olmak için düzenli antrenman yapan sporcudur. Bir boks okuluna kayıt olarak tüm bu güzel alışkanlıkları edinebilirsiniz. 2018’de hemen boks dersi almaya başlamak için ilk neden düzenli bir hayata sahip olmaktır.

Doğal Olarak Vücut Gelişimi

Boks, bir savunma sporu olarak kendinizi ve sevdiklerinizi korumanız için inanılmaz fırsatlar sunar. Kendinize olan güveninizin artmasına ve daha sağlam bir insan olmanıza yol açar. Düzenli boks dersleri aldıktan sonra yürüyüşünüz bile değişir. Vücudunuz yapay protein takviyeleriyle değil doğal olarak yağlardan arınıp kaslanır. Dolayısıyla, 2018’de boks yapmaya başlamak için bir diğer neden ise vücut geliştirmektir.

Mental Açıdan Güçlenme

Boks her yönüyle bir tutkudur. Sevgiyle yapılan ve yaptıkça kapasitenizin geliştiğine şahit olduğunuz bir serüven. Günler, aylar geçtikçe bu serüvenin sizi götürdüğü yerden mutlu olacaksınız. Boks, saldırganlığı ve zihinsel zayıflığı bir yana bırakıp mental açıdan güçlenmenizi sağlar. İşte, 2018’de düzenli boks antremanları yapmak için bu yüzden bir boks okuluna ihtiyacınız var.

Boks dersi almaya karar verdiniz ama size uygun bir boks okulu mu arıyorsunuz? İstanbul’un merkezi, Beşiktaş’ta Türkiye’nin en profesyonel boks salonunda ders almaya ne dersiniz? Nafiz Başaran Boks Okulu, profesyonel ekibi ve ekipmanlarıyla; nezih antrenman ortamı ve arkadaşlık atmosferiyle siz çalışanları kayıt olmaya davet ediyor.

İş çıkışı sonrası stresinizi atmak, hafta sonu daha kaliteli zaman harcamak, kilo vermek, güçlenmek, yeni dostluklar edinmek için boks okulumuza bekliyoruz! Derslerimiz Türk Milli Takımı eski antrenörü Nafiz Başaran Hocamız tarafından verilmektedir. Dilerseniz grup dersleri, dilerseniz teke tek bireysel dersler alabilirsiniz.

Boks okulumuz hakkında daha fazla bilgi sahibi mi olmak istiyorsunuz? Şu sayfadan ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Randevu Al!